Algemeen

Thöfken
Op de grens van Doetinchem en Zelhem, is sinds mei 2004 Theetuin ’t Höfken geopend. Dit rustige gebied van Doetinchem vormt de ecologische verbindingszone tussen de Slangenburg en de Kruisbergse bossen. Enkele jaren geleden is aan de voorzijde van het huis de boomgaard, zoals hij vroeger reeds bestond, weer hersteld.

Verschillende fietsroutes, waaronder de Oude IJsselroute, Lokaal Ommetje, Zes landschappenroute Zelhem en knooppuntenroutes(nr. 12 & 38) passeren de Bultensweg. Hierdoor werd het idee van de theetuin geboren. Fietsers, wandelaars en andere voorbijgangers kunnen een onderbreking maken en even heerlijk relaxen. ’t Höfken biedt u verschillende soorten koffie, thee en frisdrank met zelfgebakken appeltaart, kruidkoek , chocoladecake en “Höfkenbrok”. Daarnaast serveren wij soep, tosti’s en boerenijs met verse vruchten.

Vanuit de boomgaard of tuin kunt u genieten van het prachtige landelijke uitzicht, de rust en de persoonlijke en gemoedelijke sfeer.

Er zijn cadeaubonnen verkrijgbaar, leuk om weg te geven!

Op afspraak kan er een heerlijke high tea worden geserveerd vanaf 4 personen. Voor informatie zie “high tea”

Theetuin ’t Höfken is aangesloten bij de Heerlijckheid Slangenburg, een vereniging die er onder andere naar streeft het kleinschalig karakter van ondernemers uit deze streek te benadrukken. Zie hiervoor www.slangenburg.nl

Grote groepen graag op afspraak.